Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:31:36 GMT

مشق دموکراسی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۸۱۵۲

مشق دموکراسی

به گزارش ایرنا، دانش آموزان کرمانی در مقاطع چهارم، پنجم، ششم ابتدایی و دوره اول و دوم متوسطه به منظور برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی همزمان با سراسر کشور پای صندوق های اخذ رای رفتند و به هم کلاسی های منتخب خود رای دادند.

این آیین امروز به صورت نمادین با حضور مدیرکل آموزش و پرورش کرمان در کهنوج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدهای شوراهای دانش آموزی چند روز قبل از برگزاری انتخابات، نسبت به معرفی خود به دانش آموزان و جلب اعتماد آنها با انتشار پوستر در فضای مجازی و اعلام رویکردها و برنامه های خود تلاش کردند.

انتخابات شوراهای دانش آموزی نمونه کوچکی از انتخابات در سطح گسترده در جامعه است، دانش آموزان در این انتخابات مسئولیت پذیری و نحوه رقابت سالم را در بین همسالان خود می آموزند تا در آینده بتوانند در محافل بزرگ تری نقش آفرینی کنند. 

۶۰۰ هزار فرم تعرفه در شبکه شاد طراحی و توزیع شد

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در حاشیه برگزاری انتخابات این شورا گفت: شورای دانش آموزی یکی از جنبه های مشارکت دانش آموزان در اداره مدرسه و به نوعی تمرین مسئولیت پذیری و آماده سازی دانش آموزان در امر تصمیم سازی و تصمیم گیری است. 

صدیقه مرادی افزود: شورای دانش آموزی تمرین و تجربه مسئولیت پذیری، مشارکت و کارگروهی، تقویت خودباوری و مسئولیت پذیری و جز ارکان مدرسه است. 

وی اظهار داشت: انتخابات شورای دانش آموزی در بستر شبکه شاد به صورت مجازی برگزار شد و مدارس دولتی، غیردولتی، عشایری و استثنایی در این انتخابات شرکت کردند. 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: تمام مقاطع تحصیلی بجز پیش دبستان امکان شرکت در انتخابات شورای دانش آموزی را دارند و در مقطع دبستان دانش آموزان کلاس سوم به بالا می توانستند در این انتخابات شرکت کنند. 

وی ادامه داد: ۶۰۰ هزار فرم تعرفه در شبکه شاد طراحی و توزیع شد و دانش آموزان می توانستند از طریق این بستر در فضای مجازی رای بدهند. 

مرادی با بیان اینکه انتخابات شورای دانش آموزی در تمام مدارس استان کرمان برگزار شد تصریح کرد: ۶۵۰ هزار دانش آموز کرمان به جز ۶۰ هزار دانش آموز پیش دبستانی امروز امکان شرکت در انتخابات شوراها را داشتند.

وی گفت: پارسال تعداد داوطلبان شورای دانش آموزی کرمان ۵۴ هزار نفر شامل ۷۵۸ پسر و ۴۹ هزار و ۲۴۶ دختر بود و امسال بیش از ۸۰ هزار دانش آموز داوطلب که حدود ۵۰ هزار پسر و ۴۵ هزار دختر هستند. 

شورای دانش آموزی تمرین مسئولیت پذیری و مدیریت جامعه برای قشر آینده ساز کشور است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در انتخابات شورای دانش آموزی مدرسه فرهنگ شهرستان کهنوج گفت: شورای دانش آموزی تمرین مسئولیت پذیری و مدیریت جامعه برای قشر آینده ساز کشور است.

احمد اسکندری نسب خاطر نشان کرد: شوراهای دانش آموزی در مدارس از برنامه های مهم مشارکتی این قشر از جامعه برای کمک به اداره مدارس به شمار می‌رود که به نوعی تمرین مسئولیت و آماده‌سازی آینده‌ سازان این مرز و بوم در نیز محسوب می شود.

وی با اشاره به شرکت بیش از ۵۵۰ هزار دانش آموز کرمانی در بیست و چهارمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در سال تحصیلی جاری اظهار داشت: انتخابات شورای دانش آموزی امسال در فضای شبکه شاد به صورت مجازی برگزار می‌شود و مدارس دولتی، غیردولتی، عشایری و استثنایی در این انتخابات شرکت می‌کنند. 

اسکندری نسب اظهار کرد: دانش‌آموزان تمام مقاطع تحصیلی به جز پیش دبستان و دبستانی تا پیش از کلاس سوم می‌توانند در انتخابات شورای دانش آموزی شرکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه شورای دانش آموزی یکی مهمترین ارکان مدرسه است و بر تربیت دانش آموزانی مطالبه گر و پرسشگر در مدارس تاکید کرد.

انتخابات شورای دانش آموزی در مدرسه دوره ابتدایی فرهنگ کهنوج با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان همزمان با سراسر این استان برگزار شد.

آیین انتخابات شورای دانش آموزی در کرمان به صورت نمادین در شهرستان کهنوج برگزار شد.

اعضا شوراهای دانش آموزی مدارس می‌توانند بعد از انتخابات سه مرحله ای در مجلس دانش آموزی حضور داشته باشند.انتخابات دانش‌ آموزی در آبان ماه هر سال برگزار می شود.

برچسب‌ها مدارس کهنوج کرمان مجلس دانش آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کهنوج کرمان مدارس کهنوج کرمان مجلس دانش آموزی انتخابات شورای دانش آموزی آموزش و پرورش استان کرمان شوراهای دانش آموزی مسئولیت پذیری هزار دانش آموز تمرین مسئولیت دانش آموزان برگزار شد شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • تاجگذاری باشکوه والیبال ایران: قهرمان جهان شدیم
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد