Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم نمادین بیست و چهارمین دوره از انتخابات دانش آموزی مدارس استان کرمانشاه با حضور «فضل الله رنجبر» فرماندار و رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان کرمانشاه، «مجید یزدان پناه» مدیرکل و روسای نواحی آموزش و پرورش،  معلمان و دانش آموزان مقطع متوسطه دوم که از ۱۵ آبان مدارس آنها به صورت حضوری باز شده، در دبیرستان دخترانه شاهد علامه مجلسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس برنامه وزارت آموزش و پرورش: انتخابات شورای دانش آموزی امسال با شعار «شورای دانش‌آموزی، طلایه دار گام دوم انقلاب» در تاریخ ۱۹ آبان ساعت ۹ صبح با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود و مدارسی که تا آن زمان به دلیل شرایط کرونایی مجوز بازگشایی ندارند، می‌توانند تا پایان آبان ماه انتخابات را برگزار کنند. انتخابات در مدارس شیفت عصر نیز ساعت ۱۴ در مقاطع چهارم، پنجم و ششم ابتدایی، متوسطه اول و دوم برگزار خواهد شد.

اعضای شوراهای دانش آموزی بنابر قانون انتخابات شورای دانش آموزی مدارس ابتدایی با جمعیت تا ۱۰۰ دانش آموز پنج عضو برگزیده، مدارس با جمعیت ۱۰۱ تا ۱۵۰ دانش آموز هفت عضو شورا و مدارس با جمعیت بیش از ۱۵۰ نفر نیز می‌توانند ۹ نماینده در شورا داشته باشند،  برای مدارس متوسطه اول و دوم با جمعیت تا ۲۵۰ نفر پنج عضو در شورا، مدارس با جمعیت ۳۵۰ نفر هفت عضو در شورا، مدارس با جمعیت تا ۵۵۰ نفر ۹ عضو و بیش از آن نیز ۱۱ عضو در شورای دانش آموزی خواهند داشت ضمن این که در تمام مقاطع و در همه شوراها دو عضو به عنوان علی‌البدل انتخاب خواهند شد.

جامعه به نظر و ایده نوجوانان و جوانان نیاز دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حاشیه انتخابات شورای دانش آموزی با اشاره به اهمیت بالا مشورت در انجام امور، گفت: انسان از ابتدای خلفت تا به امروز همواره بین خیر و شر، نیکی و بدی، بین تصمیم گیری‌های متضاد  و چند راهی گیر کرده و باید همیشه انتخاب کنند تا در انجام کاری موفق عمل کرده و یا آسیب نبیند،  به همین خاطر است در اجرای کارها، حل مشکلات به شور و مشورت و کمک گرفتن از عقل دیگران نیاز داریم تا درست انتخاب کنیم.

«مچید یزدان پناه»  با اشاره به آیات قرآنی و احادیث پیامبر اکرم (ص) در امر مشورت و شورا در اجرای کارها و امور اجتماعی؛ از مدیران مدارس استان خواست به برگزیدگان انتخابات شورای دانش آموزی اختیارات واقعی بدهند تا آنها در مدیریت مسائل مدرسه سهیم باشند تا از همین سن پایین احساس تاثیرگذاری، حق تعیین سرنوشت و مشارکت را تجربه کنند زیرا آنان سرمایه های اصلی کشور برای آینده هستند.

او همچنین گفت: جامعه برای حل مشکلات و اداره امور به فکر، عقل و ایده های نوجوانان و جوانان نیاز دارد و باید آنان را در اداره امور جامعه مشارکت و از آنان کمک بخواهیم.

یزدان پناه در ادامه یکی از وظایف مهم اعضای منتخب شورای دانش آموزی در دوران سخت کرونایی را مشارکت در خصوص نحوه بازگشایی حضوری مدارس با کمک شورای مدرسه (متشکل از مدیران، معاونان، معلمان و انجمن اولیا)  عنوان کرد و افزود: در این باره آموزش و پرورش بشدت به نظر و راهکارهای های شورای دانش آموزی  درباب چگونگی حضور دانش آموزان سر کلاس درس و همین طور شیوه تدریس نیاز دارد که این عزیزان باید به ما کمک کنند.

شورای مدارس در خصوص نحوه حضور دانش آموزان سر کلاس های درس تصمیم گیری می کنند

مدیرکل آموز و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود اظهار کرد: بنابر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، از ابتدای آذرماه مقاطع ابتدایی و دوره متوسطه اول نیز مانند متوسطه دوم که از ۱۵ آبان حضوری شده، کلاس ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حضوری برگزار می‌شود.

یزدان پناه تاکید کرد: در خصوص بازگشایی حضوری مدارس ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری می‌کند اما در خصوص نحوه و شکل حضور دانش آموزان سر کلاس درس، اعضای شورای مدرسه، متشکل از مدیران، معلمان، انجمن و اولیا و شورای دانش آموزی تصمیم گیری می‌کنند، که به چه صورت کلاس ها حضوری برگزار شود.

او با بیان اینکه هیچ چیز مهمتر از سلامت دانش آموزان نیست، یادآور شد: شورای مدارس به هر طریقی تصمیم بگیرند که مدارس حضوری یا غیر حضوری باشد اما یک چیز همیشه و در هر حال ثابت است و آن رعایت فاصله اجتماعی، ماسک زدن و رعایت نکات بهداشتی در مدارس است.  

شورای دانش آموزی به منظور مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه،  ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش اموزان و اولیای مدرسه،  ارج گذاشتن به شخصیت و کرامت آنها و تقویت اعتماد به نفس و خود باوری و مسئولیت پذیری و مشارکت جویی در دانش آموزان به عنوان یکی از ارکان مدرسه مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگزاران قرار گرفته است.  

توجه عملی به مطالبات و خواسته های دانش آموزان در چارچوب مقررات، قوانین و آئین نامه اجرایی مدارس، ایجاد زمینه مناسب به منظور آموزش و ارتقای سطح علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزان برای حضور موثر آنان در عرصه های مختلف جامعه و تسهیل در حسن اجرای برنامه های آموزشی و پرورشی و امور اجرایی مدارس از طریق واگذاری مسوولیت به دانش آموزان و همکاری با معاون پرورشی و تربیت بدنی مدرسه از دیگر اهداف تعریف شده برای شوراهای دانش آموزی است.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی سال تحصیلی مشارکت انتخاباتی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی مدارس ویروس کرونا شوراهای دانش آموزی سال تحصیلی مشارکت انتخاباتی کرمانشاه انتخابات شورای دانش آموزی مدارس با جمعیت آموزش و پرورش دانش آموزان یزدان پناه تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد