Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، هادی زارع‌پور در نشست شورای آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نرخ پوشش تحصیلی در استان از میانگین کشوری بالاتر است، گفت: در استان به ازای هر ۱۸ دانش‌آموز یک معلم وجود دارد این در حالی است که در کشور سرانه دانش‌آموز به معلم ۲۶ به یک است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سال گذشته ۴ کلاس یک دانش‌آموزی در استان راه‌اندازی شد، گفت: ۱۸۰ کلاس درس متوسطه اول و دوم  زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز دارند که وزارت آموزش و پرورش هنوز مجوز این مدارس را صادر نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۵۳.۲ درصد مدارس استان زیر ۳۰ نفر دانش‌آموز دارد یعنی از مجموعه دو هزار و ۴۵۷ آموزشگاه، یک هزار و ۳۰۷ آموزشگاه زیر ۳۰ دانش‌آموز دارند.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به محروم بودن ۴۸ هزار دانش‌آموز از تبلت و گوشی گفت: با این شرایط هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند و ۱۲ هزار فایل ویدئویی تهیه و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.

زارع‌پور با اشاره به اینکه همه کتاب‌های ثبت سفارش شده توزیع شدند، گفت: جمعیت دانش‌آموزی استان ۱۷۰ هزار و ۹۶۶ نفر افزایش یافته که ۹۹.۵ درصد دانش‌آموزان مقاطع مختلف در سامانه سیدا ثبت‌نام کردند.

وی در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان گفت: ۸۶ درصد دانش‌آموزان  واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

زارع‌پور در پایان از برخی  بداخلاقی‌ها در فضای رسانه‌ای استان انتقاد کرد و گفت: کاش رسانه‌ها نقد منصفانه داشته باشند،متاسفانه برخی اخبار نادرست در رسانه‌های استان خوراک رسانه‌های معاند شده است.

در ادامه علی شهابی‌فر به گران بودن آموزش در استان اشاره کرد و گفت: گران‌ترین استان به لحاظ هزینه‌های آموزش و پرورش هستیم، ۵۳ درصد مدارس زیر ۳۰ نفر دانش‌آموز دارند و ۴ کلاس یک دانش‌آموزی راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه خیلی از مدارس در مناطقی که جمعیت کم دانش‌آموزی دارند خالی است، گفت: قرار بود روستایی ایجاد و دانش‌آموزان مدارس یک تا چند دانش‌آموزی برای تحصیل به این روستا بیایند.

وی در پایان از افزایش بودجه نوسازی مدارس به ۵۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود: اگر قرار است مشکلات استان حل شود باید آموزش و پرورش ساماندهی شود.

همچنین کرمی مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بازسازی مدارس در سی‌سخت گفت: ۸ فضای آموزشی با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان در حال ساخت است اما شهرداری سی‌سخت اعلام کرده تا پروانه ساخت دریافت نکنید اجازه ادامه فعالیت را نمی‌دهد.

گفتنی است در نشست امروز به مشکل نبود فضای آموزشی در شهرها و مناطق گرمسیری استان اشاره شد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموز یاسوج معلم آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموزی دانش آموز رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی