Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@08:03:32 GMT

ورزش دانش‌آموزی در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۳۹۱۳

ورزش دانش‌آموزی در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در بودجه سال آینده ورزش دانش آموزی کنار مسائل آموزشی و پرورشی آورده شده است.

به گزارش ایمنا، قاسم احمدی لاشکی در شانزدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که با حضور وزیران آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برگزار شد، درباره پیشنهادهای بودجه سال ۱۴۰۰ افزود: در بودجه سال آینده ورزش کنار مسائل آموزشی و پرورشی آورده شده است؛ زیرا سند تحول بنیادین ۶ ساحت را تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان‌طور که تربیت دینی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، حرفه‌ای و علمی و فناوری برای آموزش‌وپرورش مهم است، تربیت زیستی و بدنی نیز برای آموزش‌وپرورش اهمیت دارد.

تأکید بر شکل‌گیری نظام یکپارچه استعدادیابی

مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش نیز در این نشست گفت: قانون ورزش کشور بعد از سال‌ها در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده است. نظام‌نامه فرهنگ ورزش در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ورزش همگانی در شورای عمومی ازجمله ظرفیت‌های خوب کشور است.

وی تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که قانون ورزش کشور با خود به همراه دارد شورای ورزش کشور است. ماهیت ورزش در ساختار وزارتخانه‌ها وجود دارد، اما واحدی مانند شورای عالی ورزش کشور در ایجاد یک هماهنگی لازم بود که تا پایان سال جلسه آن تشکیل می‌شود.

حمیدی گفت: تلاش‌های زیادی بعد از انقلاب در حوزه ورزش صورت گرفته است که از جمله آن تأسیس ۶۰ هزار مکان ورزشی، وجود ۳۳ هزار دبیر تربیت‌بدنی و ۴ هزار مکان سرپوشیده در آموزش‌وپرورش از جمله این اقدام‌ها است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت بابیان اینکه ترویج و توسعه باشگاه‌های ورزشی بستری برای جهش ورزش عمومی کشور ایجاد کرده است، عنوان کرد: این جهش با داشتن یک نظام یکپارچه و هماهنگ شکل می‌گیرد. امروز سربازان ورزش کشور به فرموده امام (ره) خردسالان هستند که باید برنامه ویژه و مشخصی برای آنان تعیین شود.

وی افزود: با توجه به اینکه مدیریت مهدکودک‌ها به آموزش‌وپرورش واگذار شده است، بنابر این بچه‌ها از تولد تا ۱۸ سالگی برای شکل‌گیری سواد حرکتی در اختیار آموزش‌وپرورش هستند.

حمیدی گفت: ۱۳ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۷۲۰ دانش‌آموز در طرح کوچ شرکت کردند. ۳۶، ۱ درصد دانش آموزان دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند؛ بنابراین لازم است نظام یکپارچه استعدادیابی شکل گیرد و علاقه‌مند کردن بچه‌ها به ورزش در طفولیت آغاز شود.

فعالیت بیش از ۳۰۰ هنرستان تربیت‌بدنی

علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ۳۱۶ هنرستان تربیت‌بدنی شامل ۲۳۸ هنرستان دولتی و ۷۸ هنرستان غیردولتی در کشور وجود دارد. ۳۰ هزار و ۲۲۱ هنرجو در رشته‌های تربیت‌بدنی تحصیل می‌کنند که ۶، ۷۸ درصد کل هنرجویان را تشکیل می‌دهند.

وی در زمینه توسعه رشته‌های تربیتی از اجرای رشته دستیار تأمین فوتبال از سال آینده خبر داد و تأکید کرد: هنرستان‌های تربیت‌بدنی در زمینه تجهیزات نیازمند کمک هستند.

معاون آموزش متوسطه ادامه داد: در زمینه نیازسنجی مشاغل در حوزه تربیت‌بدنی نیازمند کمک و همکاری هستیم. همچنین در بحث جذب فارغ‌التحصیلان تربیت‌بدنی نیز اقدامات حمایتی انجام شده است.

بنابه گزارش ایرنا، شانزدهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته با هدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های دولتی، با محوریت موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش و مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به صورت ویدئو کنفرانس و از طریق شبکه شاد برگزار شد.

کد خبر 467616

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش استعدادیابی هنرستان بودجه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت آموزش آموزش وپرورش تربیت بدنی ورزش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان این استان در المپیادهای مختلف، گفت: کیفیت آموزش و پرورش استان به‌عنوان یک مجموعه تعالی‌بخش روبه افزایش است.

ابوالقاسم اکبری در مراسم محوری هفته معلم که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: در این سال تحصیلی، ۵۰۹ نفر دانش‌آموز در مرحله نخست المپیادها حائز رتبه شدند و در المپیاد ریاضی نیز ۱۰ درصد کل مقام‌های المپیاد ریاضی را کسب کردند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان ما توانستند در المپیادهای ادبی، جغرافیا؛ علوم و زمین موفق عمل کنند و حائز ۹ مدال ملی و سه مدال جهانی شوند که این‌ها نشان از ارتقای سطح آموزش‌ها در مدارس استان و بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت دارد.

او تاکید کرد: آموزش و پرورش، پیشران توسعه کشور در تمام حوزه‌هاست و نقش بی بدیلی در تعلیم نیروی انسانی در فرآیند رشد کشور ایفا می‌کند.

اکبری با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تعالی‌جویی و حرکت به سمت تعالی است، گفت: دکترین حرکتی ما، سند تحول آموزش و پرورش است که در آن، مدرسه را محور اصلی نظام تعلیم و تربیت می‌دانند و در مدرسه نیز معلم محوری‌ترین عنصر فعالیت، الگو و اسوه شناخته می‌شود.

وی رتبه هفتم آموزش و پرورش استان در کشور را مرهون تلاش همکاران فرهنگی استان در این مجموعه دانست و افزود: زیرساخت‌های تعلیم و تربیت استان به لطف دولت و پیگیری‌های بسیار در حال بهبود است. در ۲.۵ سال گذشته ۷۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس درس به اتمام رسیده و اکنون نیز ۸۵ پروژه با ۳۷۰ کلاس درس در حال ساخت است.

تعلیم و تزکیه، دو بال مهم نظام آموزشی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه فرهنگ دانش و پژوهش نقش‌آفرینی می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده گفت: این روزها بیشتر یاد و نام معلمان که مانند شمعی فروزان، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر و در عین حال با انگیزه و با نشاط، ساز و کار تعلیم و تربیت نسل حاضر را بر دوش می‌کشند، شنیده می‌شود و به همین اعتبار پویش‌های متعدد و اقدامات نمادینی در شرف انجام است تا حداقل گوشه‌هایی از این خاطرات مهم و ارزشمند به یادگار بماند.

وی افزود: فراموش نشود که ایثار و از خود گذشتگی فقط در میدان رزم متبلور نمی‌شود، بلکه با اقدام و عمل درخور تحسین، درخشان و مفهوم‌ساز جامعه معلمان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، به بهترین شکل به منصه ظهور رسیده است.

او بیان کرد: تربیت و تزکیه، بال دیگری است در که نظام آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت، علم و دانشی که تولید می‌شود مانند بمب‌های اتم بر ضد بشریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان با اشاره به مهمترین ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی و رفتاری شهید مطهری، گفت: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی، مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه دانش و پژوهش به‌طور مؤثر، سازنده و راهگشا نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی اظهار کرد: مسلک و مکتبی که استاد شهید مرتضی مطهری بانی آن بود و از خود به یادگار گذاشت، از چنان قابلیت و ظرفیتی بهره‌مند است که آثار پر خیر و برکت آن در نسل‌های این مرز و بوم، مشهود و نهادینه شده است و به همین اعتبار باید اذعان داشت و افتخار کرد که هنوز بزرگانی هستند که در راه اعطا و اهدای بینش وسیع معرفت‌شناسی، بیش از پیش اهتمام ورزیده‌اند و در همه احوال، والاترین سرمایه‌های انسانی خود را وقف ارتقا و بهبود آینده دیگران می‌کنند و با این کار، نام‌شان را همراه نام انبیا و اولیای الهی بر کتیبه تاریخ به منصه ظهور می رسانند.

تجلیل از مقام شامخ معلمان و قدردانی از تلاش‌های آنها از مهمترین محورها و پایان‌بخش این برنامه‌ها بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد